CHINOO MASSAGE

OP MELODIEUZE MUZIEK

Vanaf 20 nov. 2020 kunt u hier een recensie plaatsen.

Gastenboek

15 berichten op 2 pagina's
Ton X
12-09-23 16:08:02
Gisteren bij Myriam geweest voor een oneindige massage. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, Myriam is een mooie bijzondere vrouw.
De massage werd door de fijne en subtiele aanrakingen van Myriam en de mooie muziek die deze sessie in gevoel verder heeft gedragen een prachtige massagereis. Er kwam rust, licht en heel veel energie. Gisterenavond kijkend naar de lucht en de wolken was ik aan het
nagenieten van deze mooie ervaring. Bedankt Myriam. Tot gauw.
Dave berghs
29-11-22 18:05:34
Vandaag afgezacht naar Breda , na 1,5 u rijden aangekomen . Eerst een tof gesprek er werd koffie of thee aangeboden, dan op de tafel gaan liggen en ze begon met een zalige massage! Deze vrouw kent haar werk ze doet het met volledige overgave en laat u wegdromen en volledig ontspannen , ze zit niet steeds op de klok te kijken, ze doet dit met volle overgave en passie , zelden zo een massage gehad , echt een aanrader , het was de moeite om de afstand hiervoor te doen , na de massage heb ik mij mogen douchen en er werd me terug een drankje aangeboden , Dus zoekt u een geweldige massage 1 adres chinook massage
Kees Goverden
20-09-22 21:18:21
vandaag voor de eerste keer geweest bij Myriam , bij binnenkomst al een goed gevoel , ook Myriam een spontane lieve vrouw, ook een luisterend oor , een goed gesprek samen . een woord geweldig. het achtergrond muziek prachtig, maar de massage super , top . ik was gewoon weg van alles. Myriam bedankt ik kom zeker terug lieve mensen voor een echte massage moet je bij chinook massage zijn . Myriam ik kom terug nogmaals bedankt gr Kees
Max Roggeveen
25-07-22 14:18:16
Liep al lange tijd met de gevolgen van een blessure na een val. Bij fysio via scan geconstateerd dat het een gescheurde spier betrof. Na maanden herstel nog steeds last van de spier. Na tip bij Chinook massage afspraak gemaakt. Onlangs langs geweest. Myriam behandelde niet alleen de pijnlijke zone maar pakte beide schouders en de nek aan. Ze vond een flinke knoop in een spier en kon deze zo reduceren dat de pijn zo goed als vedwenen was.

Nu naar paar dagen nog steeds soepel en pijnvrij ....
John Van den Hoek
17-11-21 22:00:05
Onlangs bij Myriam langs geweest. Kies ik normaal voor een heerlijke ontspanningsmassage Dit keer was de aanleiding een pijnlijke spier op mijn linkerschouder. Hierdoor voelde de hele linkerkant verkrampt.

Eenmaal op de massagetafel zocht Myriam naar de oorzaak. Een flinke knoop in de spier was de oorzaak. Maar voor te starten werd er een heerlijk ontspannend stukje muziek op gezet. Na eerst voorzichtig de omgeving op de schouder op te warmen werd haar massage steeds steviger en ik voelde dat de pijn langzaam wegtrok. Ook de nek en de rechterschouder werden behandeld om de spanning te verlichten.

Het was een kortere massage maar met een zeer goed resultaat. Super bedankt hiervoor Myriam
Peter V Dam
24-09-21 18:51:10
Onlangs mijn eerste massage mogen ontvangen en dat bij Chinook. Wat een ervaring, vooraf nam ze me helemaal mee met haar verhaal en in de manier van masseren. Het was gelijk vertrouwd en voelde me helemaal op mijn gemak. Haar aanrakingen en manier van masseren daar heb ik nog dagen van kunnen na genieten! Lief, vertrouwd, genieten ,schoon en fris.. Echt een aanrader!!

Tot snel weer!
Tanja
13-09-21 19:34:23
Beste Myriam, hartelijk bedankt voor de zalige ontspanningsmassage. Ik heb diverse massages gehad, maar in Breda en omstreken is Myriam veruit de meest vriendelijke, doortastende en persoonlijke masseuse die ik ken. De melodieuze klanken zijn een waar genot en helicopteren als het ware om je heen. Veel groetjes van Tanja
Frank Gorrissen
07-09-21 13:25:00
Weer bij Myriam geweest en het was weer geweldig. Ik kom er al een aantal jaren en iedereen keer kijk ik weer uit naar onze afspraak. Ze luistert Vooraf naar je verhaal en probeert dan dat te geven wat goed is voor lichaam en geest. Ik heb alweer zitten kijken wanneer ik mijn volgende afspraak ga maken bij haar. Dankjewel Myriam en tot de volgende keer .
Miranda Janssen
16-08-21 09:30:59
Twee weken geleden ben ik, na een lange zoektocht naar een goede massage, bij Myriam uitgekomen na een tip van een kennis. Ik heb geregeld rug en schouderklachten en de fysio helpt slechts tijdelijk.
Ik voelde me direct op mijn gemak bij de aankomst. Ik besloot hierom een massage te nemen van 75 minuten. Nu twee weken later heb ik bijna geen last van mijn rug en schouders, waardoor ik weer eens een dagje pijnvrij weg kon met mijn man en kinderen. Myriam heeft voor mij het verschil gemaakt! Tot in september en heel veel dank!
julius schrijver
04-05-21 17:36:31
Woorden schieten tekort om te verhalen hoe weldadig ik de massage van Myriam ervaar. Tot gauw!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info