Chinook massage

fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Vanaf 20 nov. 2020 kunt u hier een recensie plaatsen.

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Kees Goverden
20-09-22 21:18:21
vandaag voor de eerste keer geweest bij Myriam , bij binnenkomst al een goed gevoel , ook Myriam een spontane lieve vrouw, ook een luisterend oor , een goed gesprek samen . een woord geweldig. het achtergrond muziek prachtig, maar de massage super , top . ik was gewoon weg van alles. Myriam bedankt ik kom zeker terug lieve mensen voor een echte massage moet je bij chinook massage zijn . Myriam ik kom terug nogmaals bedankt gr Kees
Max Roggeveen
25-07-22 14:18:16
Liep al lange tijd met de gevolgen van een blessure na een val. Bij fysio via scan geconstateerd dat het een gescheurde spier betrof. Na maanden herstel nog steeds last van de spier. Na tip bij Chinook massage afspraak gemaakt. Onlangs langs geweest. Myriam behandelde niet alleen de pijnlijke zone maar pakte beide schouders en de nek aan. Ze vond een flinke knoop in een spier en kon deze zo reduceren dat de pijn zo goed als vedwenen was.

Nu naar paar dagen nog steeds soepel en pijnvrij ....
John Van den Hoek
17-11-21 22:00:05
Onlangs bij Myriam langs geweest. Kies ik normaal voor een heerlijke ontspanningsmassage Dit keer was de aanleiding een pijnlijke spier op mijn linkerschouder. Hierdoor voelde de hele linkerkant verkrampt.

Eenmaal op de massagetafel zocht Myriam naar de oorzaak. Een flinke knoop in de spier was de oorzaak. Maar voor te starten werd er een heerlijk ontspannend stukje muziek op gezet. Na eerst voorzichtig de omgeving op de schouder op te warmen werd haar massage steeds steviger en ik voelde dat de pijn langzaam wegtrok. Ook de nek en de rechterschouder werden behandeld om de spanning te verlichten.

Het was een kortere massage maar met een zeer goed resultaat. Super bedankt hiervoor Myriam
Peter V Dam
24-09-21 18:51:10
Onlangs mijn eerste massage mogen ontvangen en dat bij Chinook. Wat een ervaring, vooraf nam ze me helemaal mee met haar verhaal en in de manier van masseren. Het was gelijk vertrouwd en voelde me helemaal op mijn gemak. Haar aanrakingen en manier van masseren daar heb ik nog dagen van kunnen na genieten! Lief, vertrouwd, genieten ,schoon en fris.. Echt een aanrader!!

Tot snel weer!
Tanja
13-09-21 19:34:23
Beste Myriam, hartelijk bedankt voor de zalige ontspanningsmassage. Ik heb diverse massages gehad, maar in Breda en omstreken is Myriam veruit de meest vriendelijke, doortastende en persoonlijke masseuse die ik ken. De melodieuze klanken zijn een waar genot en helicopteren als het ware om je heen. Veel groetjes van Tanja
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info