CHINOO MASSAGE

OP MELODIEUZE MUZIEK

Uw verhaal

Er zijn vele redenen te bedenken om een massage afspraak te maken. Evenzo is het aanbod groot. Het is raadzaam eerst in hoofdzaak te bepalen waar u behoefte aan heeft.

Vindt u het fijn een keer verwend te worden of even de focus te verleggen? Heeft u een opkikker nodig, last van stress, zit u ergens mee, heeft u wat spanningen in uw lijf, een luisterend oor nodig...

Hoe gaat het met u? Hoe voelt u zich?

Er bestaat steeds meer begrip en erkenning dat massage een doeltreffend middel is om niet alleen uw spieren maar ook uw geest los te maken. Even afstand nemen geeft ruimte om uw lastigheid in een ander licht te zien, inspiratie te krijgen, nader tot een oplossing te komen of wellicht een ongemak te helpen accepteren.

Een massage kan u op allerlei gebied verlichting geven en tevens een aanzet zijn om kleine veranderingen door te voeren in uw dagelijkse bestaan. Uw verhaal, klachten of wat u bezig houdt zijn bij mij in professionele en vertrouwde handen. Het is aan u wat u met de opgedane energie of inzichten gaat doen.

Muziek is bij elke massage een terugkerend gegeven. Heeft u zelf een muziekvoorkeur, dan kan ik deze voor de massage opzoeken en wordt u gemasseerd op uw eigen muziek.

Ik ben geen therapeute, enkel een gepassioneerde masseuse waar u uw voordeel mee kunt doen.

https://www.youtube.com/watch?v=XaQnYSbgnM0


E-mailen
Bellen
Map
Info