Chinook massage

voor een fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Uw verhaal

Er zijn vele redenen te bedenken om een massage afspraak te maken. Evenzo is het aanbod groot. Het is raadzaam eerst in hoofdzaak te bepalen waar u behoefte aan heeft.

Vindt u het fijn een keer verwend te worden of even in een andere wereld te stappen, heeft u een opkikker nodig, last van stress, zit u ergens mee, heeft u fysieke klachten, is de balans even zoek...

Hoe gaat het met u? Hoe voelt u zich?

Er bestaat steeds meer begrip en erkenning dat massage een doeltreffend middel is om niet alleen uw spieren maar ook uw geest los te maken. Even afstand nemen geeft ruimte om uw lastigheid in een ander licht te zien, inspiratie te krijgen, nader tot een oplossing te komen of wellicht een ongemak beter te kunnen accepteren.

Uw verhaal, klachten of wat u bezig houdt zijn bij mij in professionele en vertrouwde handen. Ik ben geen therapeute, enkel een gepassioneerde en fantasierijke masseuse waar u uw voordeel mee kunt doen.

Muziek is bij elke massage een terugkerend gegeven. Heeft u zelf een muziekvoorkeur, dan kan ik deze voor de massage opzoeken en wordt u gemasseerd op uw eigen muziek.

https://www.youtube.com/watch?v=XaQnYSbgnM0


E-mailen
Bellen
Map
Info