Chinook massage

voor een fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Veel gestelde vragen

Hoe lang tevoren kan ik een afspraak maken?

Graag minimaal een dag tevoren of langer. Vanwege de intense energie geef ik gemiddeld één massage per dag.

Moet ik zelf iets meenemen?

U hoeft niets mee te nemen. Alles is hier aanwezig.

Kan ik achteraf een douche nemen?

Ja dat kan hier prima.

Welke muziek wordt er gespeeld?

Hier zijn enkele voorbeelden: klassiek, filmmuziek, klezmer, Saint-Preux, circus du Soleil, opera of opera buffa, Enya, Enigma, Il Divo, Vivaldi, relaxte pop jaren 60/70,  Gipsy, Donizetti, Chocolat, Beethoven, Mozart e.v.a.

Heeft u voorkeur voor een eigen artiest dan kan ik uw muziek afspelen.

Hoe weet ik tevoren waar ik voor kies?

Op deze website staat alle beschikbare informatie voor dit moment. Het persoonlijk contact vooraf is de basis van waaruit elke massage ontstaat. Telefonische vragen zijn soms lastig te beantwoorden. Vaker komen de antwoorden pas tijdens de massage. Wanneer u hierdoor twijfelt, komt u dan gerust langs voor een korte kennismakingsmassage.

Ben ik gekleed of naakt op de massagetafel?

U mag aanhouden of uitdoen waar u zich het prettigst bij voelt. Ik gebruik een handdoek om de delen af te dekken die ik niet masseer.

Wat voor kleding draag je?

Ik ontvang u graag in vrolijke kleding en masseer waarin ik me die dag het prettigst bij voel.

Ik ben verkouden of grieperig. Is een massage nemen dan goed?

Bij een zeer lichte verkoudheid is massage bevorderlijk voor het herstel en kan gewoon doorgaan. Bij zware verkoudheid, koorts en hevige hoofdpijn werkt de massage averechts. Uw lichaam is al druk bezig te herstellen en heeft daar rust bij nodig. Ervan genieten gaat dan ook niet goed.

Mag ik je aanraken tijdens de massage?

Ik begrijp dat bij momenten de behoefte kan ontstaan aan fysieke verbondenheid van twee kanten. Vriendschappelijk bedoelde aanrakingen waarbij ik voldoende geconcentreerd kan blijven op het geven van de massage, beschouw ik als een compliment. Ik zal echter "het geven" van een goede massage op de eerste plaats stellen door u in optimale nabijheid doch met gepaste afstand te blijven masseren.

Is de massage erotisch of tantra?

Mijn massage op muziek is een ervaring waarbij alles om gevoel draait. Ook sensuele gevoelens kunnen dus voorkomen als die u passeren. Ons gevoel is, net als onze gedachtes, helemaal vrij en van ieder zelf. De massage heeft ook de intentie om ons diepere gevoelsleven te bereiken echter zonder uit de ontspanning te geraken. Als u een erotische massage zoekt, kijkt u dan alsjeblieft nog even verder.

E-mailen
Bellen
Map
Info