Chinook massage

voor een fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Veel gestelde vragen

Hoe lang tevoren kan ik een afspraak maken?

Graag een paar dagen tevoren want ik maak één massage afspraak per dag en neem ook rustdagen.

Moet ik zelf iets meenemen?

U hoeft niets mee te nemen. Alles is hier aanwezig.

Kan ik een douche nemen?

Ja dat kan hier prima.

Welke muziek wordt er gespeeld?

Hier zijn enkele voorbeelden: klassiek, filmmuziek, klezmer, Saint-Preux, circus du Soleil, opera of opera buffa, Enya, Enigma, Il Divo, Vivaldi, relaxte pop muziek 60/70,  Gipsy, Donizetti, Chocolat, Beethoven, Mozart, Rebroff e.v.a.

Heeft u voorkeur voor uw eigen muziek dan ben ik daar heel benieuwd naar en kan ik deze afspelen.

Hoe weet ik tevoren waar ik voor kies?

Op deze website staat alle beschikbare informatie voor dit moment. Het persoonlijk contact vooraf is de basis van waaruit elke massage ontstaat. Telefonische vragen zijn soms lastig te beantwoorden omdat de antwoorden soms op gevoel tijdens de massage komen. Wanneer u hierdoor twijfelt, komt u dan gerust langs voor een kortere kennismakingsmassage om dit te ervaren.

Ben ik gekleed of naakt op de massagetafel?

U mag aanhouden of uitdoen waar u zich het prettigst bij voelt. Ik gebruik een handdoek om de delen af te dekken die ik niet masseer.

Wat voor kleding draag je?

Ik masseer graag in de kleding waarin ik me op dat moment prettig bij voel.

Ik ben verkouden of grieperig. Is een massage nemen dan goed?

Dat is niet verstandig, het lichaam heeft alle energie nodig om te herstellen.

Waarom zijn de tarieven hoger dan gemiddeld?

Ons gesprekje vooraf of wat u bezig houdt, kan ook zinvol zijn om de massage een richting te geven. Net als achteraf in alle rust weer te kunnen landen. Hoe fijn een massage ook is, het vraagt van mij voldoende rust en een goede voorbereiding. Daarom geef ik maar één massage per dag en ook niet elke dag. Voor u blijft de besteding gelijk wanneer u de frequentie van uw bezoekjes een beetje aanpast. Zo blijft Chinook massage authentiek en persoonlijk. 

Is de massage erotisch of tantra?

Mijn massages op muziek zijn een beproefde manier om ons bewuster te maken van ons diepere gevoelsleven waarbij u ook enige vorm van sensualiteit kunt ervarenOns gevoel is, net als onze gedachtes, helemaal vrij en van ieder zelf. Een massage op muziek kan een ware uitdaging zijn voor de zintuigen maar wanneer u een erotische of tantra massage wenst, gaat u dan alsjeblieft naar een masseuse waar Abraham de mosterd haalt.

E-mailen
Bellen
Map
Info