Chinook massage

voor een fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Veelgestelde vragen

Hoe lang tevoren kan ik een afspraak maken?

Graag minimaal een dag tevoren.

Moet ik zelf iets meenemen?

U hoeft niets mee te nemen. Alles is hier aanwezig.

Kan ik achteraf een douche nemen?

Ja dat kan prima.

Hoe weet ik tevoren waar ik voor kies?

Op deze website staat alle beschikbare informatie voor dit moment. Persoonlijk contact is de basis van waaruit elke massage ontstaat. Een gevoel is telefonisch of via whatsapp moeilijk uit te leggen. Wanneer u twijfelt, komt u dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprekje of een korte proefmassage. Pas op de tafel weet u waar u voor kiest. Daarom vergoedt u alleen de werkelijk gebruikte massagetijd.

Ben ik gekleed of naakt op de massagetafel?

U mag aanhouden of uitdoen waar u zich het prettigst bij voelt. Ik gebruik een handdoek om de delen te bedekken die ik niet masseer.

Wat voor kleding draag je?

Ik ontvang u graag in vrolijke kleding en waar ik me op uw dag het prettig in voel.

Ik ben verkouden of grieperig. Is een massage nemen dan goed?

Bij een zeer lichte verkoudheid is massage bevorderlijk voor het herstel en kan gewoon doorgaan. Bij zware verkoudheid, koorts en hevige hoofdpijn werkt de massage averechts. Uw lichaam is al druk bezig te herstellen en heeft daar rust voor nodig. Ervan genieten gaat dan ook niet goed.

Mag ik je aanraken tijdens de massage?

Ik begrijp dat u bij momenten de behoefte kunt hebben aan verbondenheid. Vriendschappelijk bedoelde aanrakingen waarbij ik voldoende geconcentreerd kan blijven op het geven van de massage, beschouw ik als een compliment. Ik zal echter altijd het geven van de ontspanningsmassage op de eerste plaats stellen en u in optimale nabijheid en met gepaste afstand masseren.

Is de massage erotisch, tantra of met hp?

Alle gevoelens kunnen voorkomen en weer verdwijnen. Dus ook sensuele gevoelens als u deze zo ervaart. Gevoel is vrij en behoort bij ieder zelf. Mijn massages op muziek hebben geen erotisch doel. Ze dienen ter ontspanning en balans tussen body én soul. Als u een erotische massage zoekt, kijkt u dan alsjeblieft nog even verder.

E-mailen
Bellen
Map
Info