Chinook massage

voor een fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Vanaf 20 nov. 2020 kunt u hier een recensie plaatsen.

Gastenboek

Frank Gorrissen
07-09-21 13:25:00
Weer bij Myriam geweest en het was weer geweldig. Ik kom er al een aantal jaren en iedereen keer kijk ik weer uit naar onze afspraak. Ze luistert Vooraf naar je verhaal en probeert dan dat te geven wat goed is voor lichaam en geest. Ik heb alweer zitten kijken wanneer ik mijn volgende afspraak ga maken bij haar. Dankjewel Myriam en tot de volgende keer .
Miranda Janssen
16-08-21 09:30:59
Twee weken geleden ben ik, na een lange zoektocht naar een goede massage, bij Myriam uitgekomen na een tip van een kennis. Ik heb geregeld rug en schouderklachten en de fysio helpt slechts tijdelijk.
Ik voelde me direct op mijn gemak bij de aankomst. Ik besloot hierom een massage te nemen van 75 minuten. Nu twee weken later heb ik bijna geen last van mijn rug en schouders, waardoor ik weer eens een dagje pijnvrij weg kon met mijn man en kinderen. Myriam heeft voor mij het verschil gemaakt! Tot in september en heel veel dank!
julius schrijver
04-05-21 17:36:31
Woorden schieten tekort om te verhalen hoe weldadig ik de massage van Myriam ervaar. Tot gauw!
frits frits
16-04-21 09:30:46
was weer een feestje om deze massage te krijgen,blijft een aanrader
Kees A
06-03-21 11:08:10
Gisterenmiddag had ik mijn eerste afspraak voor de Chinook massage bij Myriam, het bel moment voor een tweede afspraak staat al in mijn agenda. Ik heb voor de corona periode al vaker kennis gemaakt met (Chinese) lichaam massages en de aankondigingen van Myriam spraken mij al aan.

Ze heeft aandacht voor de klant en wil haar klant leren kennen, onder kopje thee vooraf en erna is het gezellig met haar, ze straalt rust uit.
Op de tafel de ene verrassing na de andere, ze had mij er al voor gewaarschuwd. De eerste aanraking was op mijn schouder, verrassend zacht en teder en werkelijk op de mate van haar muziek ging ze verder en werden de aanrakingen steviger.
Wat mij werkelijk verbaasde, en ik lag met mijn gezicht in de opening van de massage tafel, was dat zij zich ongemerkt van de ene kant van de tafel naar de andere kant verplaatste zonder contact te verliezen en zonder haar handen los te laten. Ook verrassend.

Later toen ik me om moest draaien vertelde ze dat ze haar ogen dichthield tijdens de massage en dat ze haar bewegingen op de maat van de muziek afstemde.
Na afloop heb ik de olie zelf mogen afwassen van mijn lichaam, uit een wasbakje op het kastje in de masseerkamer.

Myriam is gedreven en straalt rust uit, ze heeft warme handen en masseerd ook met haar warme onderarmen. Het gebruik van opgewarmte olie was voor mij ook nieuw.
Ze is een vriendelijke vrouw en ze verstaat haar vak, een heerlijke ervaring. Tot snel
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Map
Info