CHINOO MASSAGE

OP MELODIEUZE MUZIEK

Veel gestelde vragen

Hoe lang tevoren kan ik een afspraak maken?

Liefst een dag of enkele dagen tevoren. Voor pijnverlichting kan soms op dezelfde dag.

Welke muziek wordt er gespeeld?

Enkele voorbeelden zijn: klassiek, filmmuziek, klezmer, Saint-Preux, circus du Soleil, opera of opera buffa, Enya, Enigma, Il Divo, Vivaldi, wereldmuziek, relaxte pop 60/70, Gipsy, Donizetti, Chocolat, Beethoven, Mozart, Rebroff, Fado e.v.a. 

Heeft u voorkeur voor uw eigen muziek dan ben ik daar heel benieuwd naar en kan ik deze afspelen.

Ben ik gekleed of naakt op de massagetafel?

U mag aanhouden of uitdoen waar u zich het prettigst bij voelt. Ik gebruik een handdoek om de delen af te dekken die ik niet masseer.

Ik ben verkouden of grieperig. Is een massage nemen dan goed?

Dat is niet verstandig, het lichaam heeft alle energie nodig om te herstellen.

Waarom zijn de tarieven hoger dan gemiddeld?

Ons gesprekje vooraf of wat u bezig houdt, is ook zinvol zijn om de massage een richting te geven. Net als achteraf in alle rust weer te kunnen landen. Hoe fijn een massage ook is, het vraagt van mij voldoende rust en een goede voorbereiding. Daarom geef ik maar één massage per dag en ook niet elke dag. Voor u blijft de besteding gelijk wanneer u de frequentie een beetje aanpast. Zo blijft Chinook massage authentiek en persoonlijk. 

Is de massage erotisch of tantra?

Ontspanningsmassages zijn een beproefde manier om u bewuster te maken van uw diepere gevoelsleven. Alle gevoelens kunnen passeren dus een moment van sensuele gewaarwording kan voorkomen. U houdt dit voor uzelf. Wanneer u een erotische of tantra massage wenst, gaat u dan alsjeblieft naar een masseuse waar Abraham ook de mosterd haalt.

E-mailen
Bellen
Map
Info