Chinook massage

voor een fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Werkwijze 

Onder het genot van een drankje in de koffiecorner bespreken we vooraf de massage, uw muziekvoorkeur en eventuele fysieke klachten. 

Wanneer u zich in de massageruimte ontkleedt en op uw buik ligt, kom ik binnen. De olie is warm, ik dek u af met een handdoek en de kaarsjes gaan aan. Wanneer de eerste klanken de ruimte vullen hoeft u helemaal niets meer.

De volledige massage houd ik mijn ogen gesloten en praat weinig. Ik zie u niet, laat me door de muziek meevoeren en inspireren. We communiceren zonder woorden, op een ander level.

Komt u voor het eerst, dan geef ik u een zo gevarieerd mogelijke massage op muziek om u met zoveel mogelijk aspecten te laten kennismaken. Ik begin de massage aan de achterzijde, eerst de benen, daarna de rug, nek en schouders. Daarna de voorzijde waarbij de nadruk ligt op benen, borst en schouders. Heeft de massage u goed gedaan, dan is een vervolg vaak nog relaxter dan de eerste keer.


Wordt de massage voor u toch iets te stevig, te zacht of te energiek, trekt u dan gerust even aan de bel.


Bent u eenmaal vertrouwd met mijn manier van masseren en hebben we een massageklik, dan kan de massage zich in de toekomst verder uitbreiden naar een uitgebreidere LomiLomi massage.

Na de massage wordt de achtergebleven olie van uw rug verwijderd. Desgewenst kunt u ook een douche nemen. Daarna drinken we nog een glaasje en kunt u in alle rust terugkeren naar de realiteit.

The end

E-mailen
Bellen
Map
Info