google-site-verification=sxeT4lPnY9pp_cjuDz6pIYHbiARF-_iGNFLaFrOK4aY
 
 

Chinook massage * heropent vanaf 11 mei *

voor een fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Uw verhaal

Er zijn vele redenen te bedenken om een massage afspraak te maken. Evenzo is het aanbod groot. Het is raadzaam eerst in hoofdzaak te bepalen waar u behoefte aan heeft en daar gericht naar te zoeken.

Misschien bent u nieuwsgierig, vindt u het fijn een keer verwend te worden of even in een andere wereld te stappen, heeft u een opkikker nodig, last van stress, zit u ergens mee, heeft u fysieke klachten, is de balans even zoek...

Hoe gaat het met u? Hoe voelt u zich?

Er bestaat steeds meer begrip en erkenning dat massage een doeltreffend middel is om niet alleen uw spieren maar ook uw geest los te maken. Even afstand nemen geeft ruimte om uw lastigheid in een ander licht te zien, inspiratie te krijgen, nader tot een oplossing te komen of wellicht een ongemak beter te kunnen accepteren.

Uw verhaal, klachten of wat u bezig houdt zijn bij mij in professionele en vertrouwde handen. Ik ben geen therapeute, enkel een gepassioneerde en fantasierijke masseuse waar u uw voordeel mee kunt doen.

Muziek is bij elke massage een terugkerend gegeven. Als u eenmaal bij mij gewend bent en u heeft zelf muziek waar u graag naar luistert, dan kunt u mij dit per e-mail toesturen. Ik zal dan voor u komt de nummers beluisteren om u op uw eigen muziek te kunnen massseren. 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info