google-site-verification=sxeT4lPnY9pp_cjuDz6pIYHbiARF-_iGNFLaFrOK4aY
 
 

Chinook massage * heropent vanaf 11 mei *

voor een fijne ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Werkwijze 

Wanneer u zich in de massageruimte ontkleedt en op uw buik ligt, kom ik binnen. De olie is warm, ik dek u af met een handdoek en de kaarsjes gaan aan. Wanneer de eerste klanken de ruimte vullen hoeft u helemaal niets meer.

De volledige massage houd ik mijn ogen gesloten en praat weinig. Ik zie u niet, laat me door de muziek meevoeren en inspireren.

Komt u voor het eerst, dan geef ik u een zo gevarieerd mogelijke massage op muziek om u met zoveel mogelijk aspecten te laten kennismaken. Ik begin de massage aan de achterzijde, eerst de benen, daarna de rug, nek en schouders om met lange strijkingen te eindigen. Daarna de voorzijde waarbij de nadruk ligt op benen, borst, armen, hoofd en schouders. Bevalt het u goed, dan is de tweede keer vaak nog relaxter. We hebben dan immers allebei een gezicht gekregen.


Is de massage voor u toch iets te stevig, te zacht of te energiek, trekt u dan gerust even aan de bel.


Bent u eenmaal vertrouwd met mijn manier van masseren en hebben we een massageklik, dan kan de massage zich in de toekomst verder uitbreiden naar een volledige LomiLomi massage waarbij ook de billen en buik worden gedaan.

Na de massage wordt de achtergebleven olie van uw rug verwijderd. Desgewenst kunt u ook een douche nemen. Daarna drinken we nog een glaasje en kunt u in alle rust terugkeren naar de realiteit.

The end

E-mailen
Bellen
Map
Info