google-site-verification=sxeT4lPnY9pp_cjuDz6pIYHbiARF-_iGNFLaFrOK4aY
 
 

Chinook massage

voor een intense ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Thema massage op melodieuze muziek

In de sfeer van verschillende thema's wordt de massage beleving vervolmaakt. Een thema massage is een uitbreiding op de bestaande ontspanningsmassages. Persoonlijke aandacht, uw wensen of fysieke klachten komen ook bij een thema massage uiteraard altijd op de eerste plaats.

Het bijpassend decor, licht en geluid, de outfit en de muziek brengt u in de sfeer van het thema dat de massage ondersteunt; van pianissimo tot crescendo en weer terug.

De oerwoud massage: deze massage vindt plaats op de vaste locatie. Heeft u enige affiniteit met theater? Dan gaan we de jungle in om, temidden van de oerwouden van Afrika, helemaal tot rust te komen op de klanken van oerwoud, Vivaldi, Saint-Preux, Händel e.v.a.
De zigeuner massage: in dit thema staat het zigeunerleven centraal. U beleeft een massage door de zigeunerin in mij. Deze mogelijkheid kan ik u alleen aanbieden wanneer ik met mijn zigeunerwagen onderweg ben.

Het muziekdoosje:

Ik blijf altijd met volle overgave en oprechte gevoelens masseren. Omdat ik mijn massages alleen op deze authentieke wijze wil voortzetten, geef ik maar een beperkt aantal massages per week. Door gebruik te maken van het muziekdoosje kunnen de massages wel worden uitgebreid.

het muziekdoosje

Heeft u zelf leuke ideeën? Wilt u iets ondernemen maar liever niet alleen? Dit kan van alles zijn. Vraagt u dan om het muziekdoosje. Uw wensen met een passende vergoeding, in overeenstemming met uw verzoek, legt u hierin. Wanneer ik denk hieraan te kunnen voldoen, zal ik deze uitdaging met plezier aangaan. De keuze voor het muziekdoosje is slechts een mogelijkheid. Is aan uw wens gedeetelijk voldaan, ontvangt u na afloop een evenredig deel retour. Bij het aangaan van de optie van het muziekdoosje gaat u bij voorbaat akkoord met het eindtarief. Daar staat tegenover dat u op elk moment alle vrijheid heeft uw wensen bij te stellen of in te trekken. Zo blijft er voor beiden altijd ruimte over voor het toeval en de voorzienigheid.

Zolang er muziek in zit, blijven genieten van alle mooie momenten!