google-site-verification=sxeT4lPnY9pp_cjuDz6pIYHbiARF-_iGNFLaFrOK4aY
 
 

Chinook massage

voor een intense ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Veelgestelde vragen

Hoe lang tevoren kan ik een afspraak maken?

Graag minimaal een dag of enkele dagen tevoren.

Hoe weet ik tevoren waar ik voor kies?

Persoonlijk contact is de basis van elke massage. Telefonisch of via whatsapp kan ik me geen compleet beeld van u vormen en mogelijk niet adequaat uw vragen beantwoorden. U heeft altijd de vrijheid de massage om wat voor reden ook eerder af te breken en vergoedt dan alleen de gebruikte massagetijd.

Moet ik zelf iets meenemen?

U hoeft niets mee te nemen. Alles is hier aanwezig.

Kan ik achteraf een douche nemen?

Ja dat kan.

Ben ik gekleed of naakt op de massagetafel?

U mag aanhouden of uitdoen waar u zich het prettigst bij voelt. Wanneer u uw ondergoed uit heeft, kan ik ook de billen mee masseren. Ik gebruik een handdoek om de delen te bedekken die ik niet masseer.

Wat voor kleding draag je?

Ik masseer in opbeurende en vrolijke kleding en waar ik me op uw dag het prettigst in voel.

Ik ben verkouden of grieperig. Is een massage dan goed?

Bij een zeer lichte verkoudheid is massage bevorderlijk voor het herstel en kan gewoon doorgaan. Bij zware verkoudheid, koorts en hevige hoofdpijn werkt de massage averechts. Uw lichaam is al druk bezig te herstellen en heeft daar rust voor nodig. Ervan genieten gaat dan ook niet goed.

Mag ik je aanraken tijdens de massage?

Ik begrijp dat u bij momenten de behoefte kunt hebben aan verbondenheid. Vriendschappelijk bedoelde aanrakingen waarbij ik voldoende geconcentreerd kan blijven op het geven van de massage, beschouw ik als een compliment. Ik zal echter altijd het geven van de ontspanningsmassage op de eerste plaats stellen en u in optimale nabijheid op gepaste afstand masseren.

Is de massage erotisch, tantra, bodytobody of met happy-end?

Mijn massages op muziek zijn gericht op totale ontspanning waarbij onze gevoelswereld de boventoon voert. Hierbij kunnen allerlei gevoelens de revue passeren en sensuele gevoelens kunnen voorkomen. Als u een erotische massage zoekt, kijkt u dan alsjeblieft nog even verder naar erotisch massagesalons.

E-mailen
Bellen