google-site-verification=sxeT4lPnY9pp_cjuDz6pIYHbiARF-_iGNFLaFrOK4aY
 
 

Chinook massage

voor een persoonlijke ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Thema massage op melodieuze muziek

In de sfeer van verschillende thema's wordt de massage beleving vervolmaakt. Een thema massage is een uitbreiding op de bestaande ontspanningsmassages. Persoonlijke aandacht, uw wensen of fysieke klachten komen ook bij een thema massage uiteraard altijd op de eerste plaats.

Het bijpassend decor, licht en geluid, de outfit en de muziek brengt u in de sfeer van het thema dat de massage ondersteunt en alles met elkaar verbindt; van pianissimo tot crescendo en weer terug.

De oerwoud massage: deze voorstelling vindt plaats op de vaste locatie. Heeft u enige affiniteit met theater? Dan gaan we de jungle in om helemaal tot rust te komen temidden van de oerwouden van Afrika.

De zigeuner massage: in dit thema staat het zigeunerleven centraal. In mijn huisje op wielen bied ik u een kleine minivakantie aan, inclusief een massage door de zigeunerin in mij. U bent er echt helemaal uit. Dit arrangement is te reserveren vanaf minimaal twee uur op een rustige buitenlocatie rondom Breda. Voor een langere tijdsduur of op een andere locatie naar wens, kunt u gebruik maken van het muziekdoosje.

Het muziekdoosje:

het muziekdoosje

Heeft u leuke ideeën of kan ik u ergens bij vergezellen? Leg uw wensen dan in het muziekdoosje. Komen we tot overeenstemmingdan speelt het muziekdoosje: "o sole mio."

Blijkt achteraf dat aan uw verwachtingen slechts gedeeltelijk is voldaan, ontvangt u een evenredig deel van uw inleg retour. Zo blijft er voor beiden voldoende ruimte over voor de onvoorzienigheid.


Zolang er muziek in zit, blijven genieten van alle mooie momenten!