google-site-verification=sxeT4lPnY9pp_cjuDz6pIYHbiARF-_iGNFLaFrOK4aY
 
 

Chinook massage

voor een intense ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Thema massage op melodieuze muziek

In de sfeer van verschillende thema's wordt de massage beleving vervolmaakt. Een thema massage is een uitbreiding op de bestaande ontspanningsmassages. Persoonlijke aandacht, uw wensen of fysieke klachten komen ook bij een thema massage uiteraard altijd op de eerste plaats.

Het bijpassend decor, licht en geluid, de outfit en de muziek brengt u in de sfeer van het thema dat de massage ondersteunt; van pianissimo tot crescendo en weer terug.

De oerwoud massage: deze massage vindt plaats op de vaste locatie. Heeft u enige affiniteit met theater? Dan gaan we de jungle in om, temidden van de oerwouden van Afrika, helemaal tot rust te komen op de klanken van oerwoud, Vivaldi, Saint-Preux, Händel e.v.a.
De zigeuner massage: in dit thema staat het zigeunerleven centraal. U beleeft als het ware een minivakantie inclusief een massage door de zigeunerin in mij. Wanneer ik met mijn mobiele praktijk onderweg ben, kan ik u dit complete arrangement ter afwisseling aanbieden.

Het muziekdoosje:

Ik blijf altijd met volle overgave en oprechte gevoelens masseren. Omdat ik mijn massages alleen op deze authentieke wijze wil voortzetten, geef ik maar een beperkt aantal massages per week. Door gebruik te maken van het muziekdoosje kunnen de massages wel worden uitgebreid.

het muziekdoosje

Heeft u zelf leuke ideeën? Wilt u iets ondernemen maar liever niet alleen? Dit mag van alles zijn. In het westen is deze vorm van dienstverlening langzaam in opkomst. Niet te verwarren met een escortdame of de erotiekbranche. Gezelschapsdame of gastvrouw is een betere benaming waarbij u een plezierige middag of avond heeft met eventueel aansluitend een ontspanningsmassage.

Vraagt u dan om het muziekdoosje. Uw wensen en een voor u aanvaardbaar bedrag legt u hierin. Niet meer dan u kunt missen en in overeenstemming met uw verzoek. Wanneer ik denk hieraan te kunnen voldoen, dan zal ik deze uitdaging met plezier aangaan. De keuze voor het muziekdoosje biedt u geen garantie, het zet slechts een deur op een kier. Is uw wens echter gedeetelijk of niet uitgekomen, ontvangt u een evenredig deel of uw gehele inleg retour. Bij het aangaan van de optie van het muziekdoosje gaat u bij voorbaat akkoord met het eindtarief. Daar staat tegenover dat u op elk moment alle vrijheid heeft uw wensen bij te stellen of in te trekken. Zo blijft er voor beiden altijd ruimte over voor het toeval en de voorzienigheid.

Zolang er muziek in zit, blijven genieten van alle mooie momenten!