google-site-verification=sxeT4lPnY9pp_cjuDz6pIYHbiARF-_iGNFLaFrOK4aY
 
 

Chinook massage

voor een intense ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Van harte welkom beste lezer,

Op deze website kunt u lezen over de ontspanningsmassage op melodieuze muziek zoals ik dit geef, hoe deze tot stand is gekomen en wat u van massage mag verwachten. Het internet biedt al heel veel informatie over de positieve uitwerkingen die een massage u kan bieden. 

Een goede massage is altijd een samenspel van u als ontvanger en mij als geefster, met als doel: samen ontsnappen aan de realiteit, energie opdoen, een fysieke oppepper, gevoel en gedachten met elkaar in balans brengen. Vakkennis, ervaring en empathie zijn hierbij heel belangrijk. Een sfeervolle ambiance en comfort dragen ertoe bij echt in een andere omgeving te verkeren en de buitenwereld even te laten voor wat het is.

Diverse massagevormen worden afgewisseld zoals LomiLomi, klassieke- en vlindermassage. Het verloop is mede afhankelijk van de signalen die ik van u terug ontvang. De massage is het totaalplaatje van respect, uw verhaal, mijn verhaal, klachten of wensen, de muziek en onze gemoedstoestand in het moment.


Alles tezamen maakt de massage compleet met veel meer impact dan ik met een gewone oliemassage kan bereiken. Terwijl de tijd lijkt stil te staan, in alle rust ons denken en ons voelen weer in balans brengen.

Godin Harmonia was de dochter van
Aphrodite, godin van de liefde en
Ares, de god van de strijd

Harmonia kon met allebei goed levenIn deze film zegt Ludwig von Beethoven: 'Muziek is de stilte tussen de noten.'

Zo mag ik graag denken: 'Massage is de stilte tussen de oren'.

Een relaxed momentje voor uzelf omringd door aandacht, passie en overgave.


E-mailen
Bellen