google-site-verification=sxeT4lPnY9pp_cjuDz6pIYHbiARF-_iGNFLaFrOK4aY
 
 

Chinook massage

voor een persoonlijke ontspanningsmassage op melodieuze muziek

Veelgestelde vragen

Hoe lang tevoren kan ik een afspraak maken?

Een dag of langer geeft meer zekerheid. Op dezelfde dag graag minimaal drie uur tevoren.

Kan ik de allereerste keer gelijk een afspraak maken voor de thema massage?

Helaas, dat gaat niet. Voor een thema massage is het beter eerst vertrouwd te zijn met de ontspanningsmassage op muziek en te ontdekken of er onderling een massageklik is. 

Hoe weet ik tevoren waar ik voor kies?

Persoonlijk contact is het begin en de basis van elke massage. Telefonisch of via whatsapp kan ik geen compleet beeld van u vormen en mogelijk niet adequaat uw vragen beantwoorden. Twijfelt u? U heeft altijd de vrijheid de massage om wat voor reden ook eerder af te breken en vergoedt dan alleen de werkelijke massagetijd.

Moet ik zelf iets meenemen?

U hoeft niets mee te nemen. Alles is hier aanwezig.

Kan ik achteraf een douche nemen?

Ja, dat kan.

Ben ik gekleed of naakt op de massagetafel?

U mag aanhouden of uitdoen waar u zich het prettigst bij voelt. Wanneer u uw ondergoed uit heeft, kan ik ook de billen mee masseren. Ik gebruik een handdoek om de delen te bedekken waar ik niet masseer.

Wat voor kleding draag je?

Ik masseer in opbeurende en vrolijke kleding en waar ik me op dat moment het prettigst bij voel.

Ik ben verkouden of grieperig. Is een massage dan goed?

Bij een zeer lichte verkoudheid is massage bevorderlijk voor het herstel en kan gewoon doorgaan. Bij zware verkoudheid, koorts en hevige hoofdpijn werkt de massage averechts. Uw lichaam is al druk bezig te herstellen en heeft daar rust voor nodig. Ervan genieten gaat dan ook niet goed.

Mag ik je aanraken tijdens de massage?

Ik begrijp dat u bij momenten de behoefte kunt hebben aan verbondenheid. Vriendschappelijk bedoelde aanrakingen waarbij ik voldoende geconcentreerd kan blijven op het geven van de massage, beschouw ik als een compliment. Ik blijf wel altijd de masseuse, u de ontvanger.

Is de massage erotisch, tantra, bodytobody of met hp?

Mijn massages op muziek zijn gericht op totale ontspanning waarbij onze gevoelswereld de boventoon voert. Hierbij kunnen allerlei gevoelens de revue passeren. Als u een erotische, tantra of hp massage zoekt, kijkt u dan alsjeblieft nog even verder naar erotisch massagesalons.