CHINOO MASSAGE

OP MELODIEUZE MUZIEK

Vanaf 20 nov. 2020 kunt u hier een recensie plaatsen.

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
frits frits
16-04-21 09:30:46
was weer een feestje om deze massage te krijgen,blijft een aanrader
Kees A
06-03-21 11:08:10
Gisterenmiddag had ik mijn eerste afspraak voor de Chinook massage bij Myriam, het bel moment voor een tweede afspraak staat al in mijn agenda. Ik heb voor de corona periode al vaker kennis gemaakt met (Chinese) lichaam massages en de aankondigingen van Myriam spraken mij al aan.

Ze heeft aandacht voor de klant en wil haar klant leren kennen, onder kopje thee vooraf en erna is het gezellig met haar, ze straalt rust uit.
Op de tafel de ene verrassing na de andere, ze had mij er al voor gewaarschuwd. De eerste aanraking was op mijn schouder, verrassend zacht en teder en werkelijk op de mate van haar muziek ging ze verder en werden de aanrakingen steviger.
Wat mij werkelijk verbaasde, en ik lag met mijn gezicht in de opening van de massage tafel, was dat zij zich ongemerkt van de ene kant van de tafel naar de andere kant verplaatste zonder contact te verliezen en zonder haar handen los te laten. Ook verrassend.

Later toen ik me om moest draaien vertelde ze dat ze haar ogen dichthield tijdens de massage en dat ze haar bewegingen op de maat van de muziek afstemde.
Na afloop heb ik de olie zelf mogen afwassen van mijn lichaam, uit een wasbakje op het kastje in de masseerkamer.

Myriam is gedreven en straalt rust uit, ze heeft warme handen en masseerd ook met haar warme onderarmen. Het gebruik van opgewarmte olie was voor mij ook nieuw.
Ze is een vriendelijke vrouw en ze verstaat haar vak, een heerlijke ervaring. Tot snel
Marc
10-01-21 11:24:17
Enkele weken geleden bij Myriam geweest. Wat een beleving! Je komt er in een andere wereld terecht en ze kan ongelooflijk goed masseren. Dit was een TOP massage!!! begeleid door aangename muziek. Bedankt Myriam.
Frank Gorissen
15-12-20 19:01:21
Gisteravond bij Myriam weer een fantastische massage gehad . Haar magische handen en rustgevend muziek brengen je in trans. Een vakvrouw die het je graag naar de zin maakt. Een top adres waar ik nog vaak hoop te komen.
frits frits
21-11-20 16:12:35
Prima massage ,de combinatie van muziek en massage zijn harmonieus en geven je echt het gevoel dat je even ergen anders bent .
een aanrader voor iedereen.
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info