Chinook Massage

voor een weldadige en heilzame ontspanningsmassage

Bij het lezen vindt u hier sprankelende muziek:
www.youtube.com/watch?v=AViTjRuBpg0

Werkwijze

Werkwijze in mijn praktijkruimte

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank, hoor ik graag waar u behoefte aan heeft. Dit kan een hele ontspannende massage zijn, meer gericht op het spiergestel of beiden. Heeft u fysieke klachten waar ik rekening mee moet houden, voorkeur voor massage olie enz. Ik kan alleen uw gemoedstoestand en gesteldheid laten meewegen wanneer u hier bent, niet op afstand.

U kunt de massage onbevangen ondergaan of uw wensen kenbaar maken voor de massage begint. Ik zal deze zo goed mogelijk laten aansluiten bij de behandeling.

Wanneer u zich in de massageruimte heeft ontkleed en op uw buik ligt, kom ik binnen. De olie is warm, een handdoek ligt klaar en de kaarsjes gaan aan. Wanneer de eerste klanken de ruimte vullen hoeft u helemaal niets meer, behalve onder mijn aanraking wegdromen in een wereld waarvan ik denk dat u er zich ook fijn bij voelt.

Na de massage wordt de achtergebleven olie van uw rug verwijderd. Er is ook een douche aanwezig.

We drinken nog een glaasje in de zitkamer terwijl andere muziek u terug op aarde brengt. En dan komt aan alle goede dingen toch echt een
 

EINDE  


Chinook Massage