Chinook Massage

voor een weldadige en heilzame ontspanningsmassage

Bij het lezen vindt u hier sprankelende muziek:
www.youtube.com/watch?v=AViTjRuBpg0

Werkwijze

Werkwijze in mijn praktijkruimte

Voor de massage begint, staat er een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrankje voor u klaar. We kunnen even kennismaken en mij vertellen waar u behoefte aan heeft. Dit kan zijn een hele ontspannende massage of meer gericht op het spiergestel. Heeft u fysieke klachten waar ik rekening mee moet houden, voorkeur voor massage olie enz. Uw gemoedstoestand van de dag is de belangrijkste factor.

U kunt de massage onbevangen ondergaan of uw wensen kenbaar maken voor de massage begint. Ik zal deze zo goed mogelijk laten aansluiten bij de behandeling.

Wanneer u zich heeft ontkleed en op uw buik op de massagetafel ligt, kom ik binnen. Een handdoek ligt klaar, de kaarsjes gaan aan, de olie is warm, de eerste klanken vullen de ruimte. Er moet nu helemaal niets meer, behalve onder mijn aanraking wegdromen in een wereld waarin u zich fijn voelt.

Na de massage wordt, indien gewenst, de achtergebleven olie van uw rug verwijderd en kunt u zich aan de wasgelegenheid opfrissen.

We drinken nog een glaasje terwijl de muziek u terug op aarde brengt en dan komt aan alle goede dingen toch echt een
 

EINDE  


Werkwijze bij u thuis of op uw hotelkamer

Ik heb alles bij me: de massagetafel, diverse oliën, handdoeken, sfeermakers en natuurlijk een uitgebreide collectie met een keuze uit de mooiste melodische muziekgenres. Het enige waar u voor hoeft te zorgen, is een plekje voor de massagetafel.
 Chinook Massage