Chinook Massage

voor een weldadige en heilzame ontspanningsmassage

Bij het lezen vindt u hier sprankelende muziek:
www.youtube.com/watch?v=AViTjRuBpg0

Het verhaal achter Chinook Massage

Het was in de herfst van 2013 dat een aantal ingrijpende gebeurtenissen plaatsvonden. In vier maanden tijd waren mijn reserves op. Niet veel later liet mijn gezichtsvermogen het afweten. In deze onbekende, schemerige wereld zonderde ik me af en luisterde veel naar muziek.

Een jaar ging voorbij. De energie die de muziek me gaf, werd de belangrijkste houvast. Langzaam zette het herstel zich in en boven verwachting werd mij een tweede leven gegund. Een nieuwe start. Het zou een ontspannen leven moeten worden, met alle vrijheid om nieuwe wegen te kunnen bewandelen, met andere waarden en normen, een leven waar muziek een grote rol in speelt, met werk waarmee ik als slechtziende iets voor anderen kan betekenen.
  Chinook Massage  


Chinook Massage   Op een beurs maakte ik kennis met magnetisme en volgde een korte cursus. Ik miste de aanraking om genoeg te voelen. Na deze ervaring volgde een basiscursus masseren. Ik vond dat hierbij veel ruimte overbleef voor muziek. De combinatie was gelegd.

Bij de eerste voorzichtige pogingen te masseren "op" muziek, voelde ik sinds lang de echte passie die ik nodig had. Dit is het helemaal! Deze energie door mijn handen met anderen te kunnen delen zou geweldig zijn. Enthousiast volgde nog een aantal massage- en vervolgcursussen terwijl ik mezelf aanleerde de technieken te combineren met muziek.
 


Gesteund door vrienden en familie is "Chinook massage op basis van melodieuze technieken" op 12 juni 2015 een feit. Wat is begonnen met wat basishandelingen op een enkel muziekstuk is inmiddels uitgegroeid tot een onuitputtelijke bron van inspiratie en variatie. De feeling voor masseren groeide met dezelfde gepassioneerdheid mee.

Het gezichtsverlies leverde een belangrijke bijdrage aan de oprichting van "Chinook massage op basis van melodieuze technieken". Nu zie ik gelukkig alles weer maar masseer nog steeds met de ogen gesloten. Ik voel dus ik ben, net als u!
  Chinook Massage  


Chinook Massage
Omgeven door de mooiste melodieën hoop ik u nog lang van een warme en liefdevolle massage te kunnen laten genieten.

Chinook Massage
op basis van melodieuze technieken